Sacco

 • Sacco 1

SKRÄDDARSYDD INNOVATION

Sacco är ett biotekniskt företag som finns på den internationella marknaden sedan 1934 som en tillverkare och partner inom forskningsområden, uppskalning, framställning och förpackning av utvalda frysta och frystorkade mikrobiella kulturer som ska användas för framställning av mat och dryck samt probiotiska produkter.

 

 

Labware-avdelningen utvecklar och marknadsför laboratorieinstrument och -utrustning samt material och reagenser som kan tillämpas inom många sektorer, från livsmedel till läkemedel, från universitet till forskning.

 

 

Saccos sakkunskap och expertis stödjer industrin för fermenterade livsmedel med framställning av hälsosammare livsmedel som är berikat med egenskaper som uppskattas av kunder och slutkonsumenter.

 

Företagets styrka ligger i forsknings- och utvecklingsteamet som kan framställa kundanpassade kulturer för den individuella kunden genom validerade och garanterade procedurer.

 

Över 110 länder, mer än 70 laboratorietekniker, ett kapillärt nätverk av agenter och återförsäljare på nationellt och internationellt territorium, 4 produktionsanläggningar.

 

.
 1. 1934

  1934 Vittorio Sacco grundar företaget som får samma namn.
  På så sätt börjar det biotekniska företagets kontinuerligt stigande väg som, även om det är verksamt i en tekniskt avancerad industri, vill behålla verklighetens prägel på en mänsklig skala.
 2. 1984

  Det milanesiska företaget förvärvas av familjen Verga från Cadorago. En ny affärsverksamhet baserad i provinsen Lariana, som delar årtionden av vetenskaplig och teknisk expertis, skapas.
 3. 1994

  Clerici Sacco Portugal grundas.
 4. 2003

  Saccos internationella närvaro konsolideras med öppnandet av den kommersiella filialen Sacco Brazil i Brasilien.
 5. 2004

  The foundation of Clerici Sacco Portugal.
 6. 2008

  "Tillverkningskvaliteten" för Saccos hela affärsprocess erhåller det prestigefyllda certifikatet ISO 9001.
 7. 2009

  Företagets utländska filial i Polen skapas genom grundandet av Sacco Polska. Företaget, ett uttryck för italiensk erfarenhet och polsk mejeritradition, ger liv åt en synergi av produkter, kunskap och kompetens hos yrkesverksamma inom området.
 8. 2012

  Ett representationskontor öppnas i Indien för att öka den lokala närvaron utomlands.
 9. 2013

  Sacco förvärvar företaget CSL, Centro Sperimentale del Latte. Förvärvet av den första italienska affärsverksamheten som bildades för att studera och visa vikten av mjölksyrabakterier för den mänskliga kroppen ger centrumet ett viktigt ledarskap över hela världen.
 10. 2016

  Sacco System är sammanstrålningen av excellens inom bioteknikområdet som tillämpas för livsmedels- och hälsoindustrin. Konceptet ”System” infördes för att uttrycka sammankopplingen av olika företag (Caglificio Clerici, Sacco, Kemikalia och CSL) i en organisk och funktionell helhet.
  Sacco system förmedlar konceptet att ”dela med sig” som syftar till god tillväxt: evolution bortom innovation.


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Sacco Srl | Sacco System
Sedan 1934 framställning och förpackning av bakterier (fermenteringsmedel) för livsmedelsindustrin. Ta reda på mer om Sacco Srl:s historia och produkt