Probiotiska kulturer för hundar och katter - Lactobacillus acidophilus D2/CSL

Probiotiska mjölksyrabakterier för hundar och katter - Lactobacillus acidophilus D2/CSL

Probiotika för tarmen för hälsan hos din hund och din katt!

Lactobacillus acidophilus är en probiotisk bakterie som redan lever naturligt i tarmen hos hundar och katter och har stora välgörande effekter för deras tarmhälsa: Faktum är att lactobacillus är användbar för att hämma förökningen av oönskade bakterier och samtidigt öka djurens motståndskraft mot invasion av externa mikroorganismer i samarbete med andra immunförsvar.

Lactobacillus acidophilus D2/CSL (CECT 4529) är en probiotika för tarmen avsedd som fodertillsats för hundar och katter (godkänd enligt kommissionens genomförandeförordning (EU) 2018/1558 av den 17 oktober 2018 i den funktionella gruppen ""medel som stabiliserar tarmfloran"").

Funktionen hos probiotikan Lactobacillus acidophilus D2/CSL för hundar och katter är att återställa balansen mellan mjölksyrabakterier och oönskade bakterier i deras tarmar som förbättrar deras tarmhälsa (bevisat av den bättre kvaliteten på deras avföring) och återställer deras matsmältningsfunktioner på fysiologiska nivåer.

 


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Probiotika för Hundar och Katter - Lactobacillus Acidophilus D2/CSL | Sacco System
Probiotika för tarmen som fodertillskott för hundar och katter. Endast det bästa för deras tarmhälsa! Ta reda på mer!