Probiotika för växter och jordbruk

Probiotika för växter och jordbruk

Bakterier som förekommer naturligt i jorden spelar en nyckelroll för växternas hälsa och utgör grunden för en framgångsrik gröda. Användningen av mikroorganismer i jordbruket hjälper till med att främja tillväxt och hälsa hos växter och jordbruksprodukter på ett naturligt sätt.

Tack vare Sacco Systems sakkunskap och avancerade jordbruksteknik gör det möjligt att framställa de bästa probiotiska mikroorganismerna i industriell skala, med en hög mängd av mikroorganismer och utmärkt mikrobiologisk renhet, genom att implementera rigorösa kvalitetskontroller på alla råvaror.

Den strikta screeningsfasen som utförs i laboratoriet, i växthus och på öppna fält möjliggör exakt identifiering av de mikroorganismer som är effektiva under alla faser av växternas utveckling för att tillhandahålla biostimulanter och biokontrollprodukter till jordbruks- och livsmedelsföretag över hela världen.

Ekosystemens mångfald och hälsa är av största betydelse för att förbättra avkastningen och säkerställa hållbarhet, ekologi och hälsan hos alla inblandade organismer.

Sacco Systems expertteam är redo att stödja kunden vid konsultering, leverans och produktutvecklingsprojekt för att förnya en sektor i kontinuerlig förändring som är ständigt på jakt efter effektiva och hållbara lösningar.


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Probiotika för växter och jordbruk | Sacco System
Probiotiska mikroorganismer för att stödja tillväxten och hälsan hos växter och jordbruksprodukter. Upptäck alla produkter från Sacco System!